У Львові перекриватимуть дороги, щоби вивезти сніг. Оперативна інформація

2415 0
Із 138 одиниць снігоприбиральної техніки на ранок задіяли 97, кажуть у міськраді.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Галицькому районі прогорнули магістральні і лише частину внутрішньоквартальних доріг. Є ще нерозчищені ділянки, які перекриватимуть патрульні, щоби комунальники вивезли сніг. Про це повідомила заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк.

Читайте також: У мерії обіцяють познімати бурульки з дахів. Львів'ян просять бути обережними

За її словами, з львівських вулиць вночі вивезли майже тисячу кубометрів снігу.

«У Галицькому районі прогорнули магістральні і частину внутріквартальних, бо є ще вулиці, з яких сніг треба вивозити. Такі дороги будемо спільно з поліцією перекривати, аби їх очистити від снігу. Там де сніг можна відкинути, продовжуємо його відкидати», – розповіла Ірина Маруняк.

Станом на 11.00 год патрульні перекрили ділянку на перехресті вулиць Коперника та Стефаника, біля Головної пошти. Також перекривали вулицю Залізничну, бо там працювала спецтехніка.

Як розповів Tvoemisto.tv директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець, сніг із центральних вулиць Львова вивозять на площу Міцкевича і скидають у колектор, у Полтву. З інших районів міста його не вивозять, переважно складають там, де він не заважає руху транспорту та пішоходів. За його словами, вивозити сніг – дорого для бюджету міста, це збільшило би вартість зимового утримання вулиць у рази.

Львів'яни можуть слідкувати на онлайн-карті, де у місті працює снігоприбиральна техніка. 

Читайте також: Чи варто їхати у Карпати в негоду і яка ситуація у Славському

Додамо, що на Львівщині проїзд забезпечений. Температура становить від -19 до -10 градусів морозу. На дорогах працюють 117 одиниць техніки. Через Івашківський, Ужоцький та Орявський перевали проїзд також забезпечено.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!