Зупинку з перехрестя Богданівської – Тракту Глинянського перенесуть і облаштують павільйон

1229 0
Для заїзду громадського транспорту мають облаштувати кишеню, аби не затримувати рух автомобілів під час посадки/висадки пасажирів.
фото: google maps

фото: google maps

У Львові прийняли пропозицію управління архітектури ЛМР щодо перенесення зупинки «Богданівська» з роздоріжжя вулиць Тракт Глинянський – Богданівська. Відповідне рішення погодили на міській комісії з безпеки дорожнього руху. 

Зупинку мають перенести на вул. Тракт Глинянський, 81. Окрім цього, на ділянці має бути кишеня для заїзду громадського транспорту, аби не затримувати рух автомобілів під час посадки/висадки пасажирів. Для мешканців обіцяють облаштувати тротуари вздовж зупинки та павільйон. Личаківська районна адміністрація до 27 червня має завершити роботи. 

Читайте також: На перехресті Пасічної та Личаківської пропонують збудувати кільце. Схема

Додамо, що також під час засідання прийняли рішення про облаштування пішохідних переходів на вул. Над Джерелом, неподалік якої буде будинок для вагітних переселенок, сімей із маленькими дітьми, літніх людей, які покинули свої домівки через бойові дії. 

Нагадаємо, упродовж кількох років стосовно руху на цьому перехресті вносили низку змін. Приміром, минулоріч мешканці Львова скаржилися, що на перехресті Богданівської – Тракт Глинянський зупинка громадського транспорту обмежена лише відповідний знаком. Тоді в управлінні транспорту ЛМР обіцяли оновити зупинку.

Ольга Коваль

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!