На перехресті Пасічної та Личаківської пропонують збудувати кільце. Схема

9489 0
Цей проєкт розглядають паралельно з проєктом більш ширшого квазі-кільця.
скріншот із відео Ігоря Мартиніва

скріншот із відео Ігоря Мартиніва

На перехресті вулиць Пасічної та Личаківської у Львові планують побудувати кільце. Про це у своєму блозі сказав заступник директора житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Читайте також: На вулиці Колумба – Тракт Глинянський реорганізують рух та нанесуть розмітку «вафельницю»

За його словами, паралельно з проєктом квазі-кільця у районі вулиць Личаківської та Колумба, міськрада опрацьовує  проєкт, аби викупити ділянку на перехресті Личаківської та Пасічної під суспільні потреби та організувати тут кільцевий рух.

«Я думаю, що кільце значно покращить розв’язку цього вузла, але квазі-кільце має бути значно кращим варіантом. Але це може зайняти ще декілька років на вирішення земельних питань», – вважає Андрій Білий.

Читайте також: Потрібно будувати нову дорогу або Як розвантажити Личаківську та Винники від заторів

Нагадаємо, що у районі вулиць Пасічної, Личаківської, Колумба та Долішньої планують облаштувати квазі-кільце за принципом того, яке збудували на Шевченка, Левандівській, Залізничній. За детальним планом території від 2017 року транспортну розв’язку на примиканні Личаківської та Пасічної в одному рівні пропонували будувати замість передбаченої раніше генпланом розв’язки у трьох рівнях.

За словами Андрія Білого, аби реалізувати квазі-кільце, необхідно викупити будівлю на Колумба та перенести 100 м колії «Укрзалізниці».

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!