У Львові перший урок у школярів провів військовий, що втратив ногу

6838 0
Його темою стала незламність українців.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львівській школі №99 перший урок провів військовий, що втратив ногу. Він розповідав учням про незламність. Про це повідомила Львівська міськрада. 

«Вчителі розповідали школярам про те, як слід поводитися з військовими та людьми, які втратили кінцівки, як реагувати на захисників з інвалідністю, взаємодіяти з ними та чого робити не варто. На особливий урок до четвертокласників школи №99 завітав солдат 47-ї окремої механізованої бригади Михайло Бакалюк (позивний «Депутат»), який втратив ліву кінцівку на війні», – йдеться у повідомленні. 

Під час уроку Михайло допомагав учням створювати плакат, відповідав на запитання, розповідав про себе та багато обіймався з дітьми.

Читайте також: У Львові лікують воїна, у тілі якого застрягло 40 уламків ворожої міни

«Я без однієї ноги, бо під час служби наступив на міну. Але незважаючи на це, я теж можу ходити, стрибати, танцювати і навіть скакати на скакалці, як і ви. Скоро у мене буде сталева нога, протез і буду пересуватись на двох кінцівках, як і всі ви. Мені дуже приємно, що ви виховуєтесь патріотично, знаєте, де ми живемо і за що боремось. Хочу, що ви завжди пам’ятали, що ми боремось за наше з вами спільне майбутнє. Ми хочемо, щоб ви жили у вільній країні і були вільними людьми. Ми всі з вами незламні, бо українців неможливо зламати», – розповів дітям Герой Михайло.

Нагадаємо, що До свого 55-річчя директор Благодійного фонду «Із янголом на плечі» Юрій Федечко вирішив пройти пішки за добу 100 кілометрів, аби зібрати кошти на продовження реабілітації та оздоровлення захисників, якими опікується фонд, а також, щоб укласти договір ще з одним лікувально-реабілітаційним комплексом і допомогти більшій кількості воїнів.

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!