Під час комендантської години до центрів допомоги переселенцям у Львові курсують автобуси

2108 0
Автобуси курсують від Залізничного вокзалу, ії рух координують волонтери на місцях.
Фото пресслужба ЛМР

Фото пресслужба ЛМР

У Львові під час комендантської години з Залізничного вокзалу до центрів допомоги переселенцям курсують автобуси. Проїзд у них безкоштовний. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на начальника управління транспорту ЛМР Ореста Олеськіва.

Так, із площі Двірцевої і до семи центрів допомоги вимушеним переселенцям курсують два міські автобуси. Вони їздять впродовж ночі, у комендантський час – з 22.00 по 07.00 години. Перепусток для проїзду не потрібно, переселенців перевозять безкоштовно.

Читайте також: «Львів на межі своїх можливостей». Садовий заявив, що місто потребує допомоги

Автобуси чекають на пасажирів на зупинці міського транспорту, що біля вокзалу.

«За потреби місце розташування автобуса підкажуть координатори Львівської обласної військової адміністрації. Вони одягнені у помаранчеві жилетки. Волонтери на місці визначають, куди скерувати автобус. Це може бути центр допомоги переселенцям на «Арені Львів» або котрась із районних адміністрацій міста», – каже Орест Олеськів.

Читайте також: Як допомогти українській армії?

Нагадаємо, що у Львові діє 7 координаційних центрів, куди вимушено переміщені особи можуть звернутись, аби отримати допомогу. Усім, хто може допомагати фізично або засобами першої необхідності, прохання звертатись за телефоном: 032 254 60 79.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!