У Львові планують облаштувати ще одну автостанцію

17353 0
Наразі автостанція на Личаківській розміщена вздовж проїзної частини.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові працюють над покращенням організації та розташування автостанції на вулиці Личаківській. Про це під час дискусії Tvoemisto.tv «Львів як транспортний хаб: зручне місто для мешканців та швидкий шлях від/до кордону» повідомив архітектор Юрій Столяров.

За його словами, стратегічно важливою є сьогодні інтеграція залізничних перевезень. Проте покращення автобусного руху вимагає меншого залучення коштів.

«Автобусний рух – це те, що можна вже покращувати, невеликими коштами. Зараз ми працюємо над варіантом більш якісної організації автостанції на Личаківській. На містобудівному рівні є потенціал в контексті змін територій, що поруч. Там є можливість знайти місце для кращого розташування автостанції, бо наразі вона розміщена вздовж проїзної частини. Це, фактично, і не автостанція зараз», – пояснив Юрій Столяров.

Читайте також: Як планують розбудувати дороги на Львівщині. В агентсві відновлення назвали три проєкти

Нагадаємо, що «Медіа-хаб «Твоє місто» організовував публічну дискусію на тему «Львів як транспортний хаб: зручне місто для мешканців та швидкий шлях від/до кордону». На ній спільно з архітекторами, експертами з містобудування, інженерами, керівниками управлінь транспорту міста та області обговорили важливі візійні питання, що стосуються розвитку транспорту, архітектури, проєктування нових об’єктів забудови та загалом розвитку інфраструктури у Львові.

Ірина Давосир

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!