У Львові планують придбати 5 тролейбусів за кошти бюджету міста

3220 0
Місто оновлює тролейбусний парк. Як розповів у міський голова Львова, місто вже провело тендер на закупівлю трьох тролейбусів. Також на найближчому засіданні сесії міський голова пропонуватиме виділити кошти з бюджету міста для закупівлі ще 5 машин.

«У нас стався інцидент – загоряння тролейбуса. На щастя, обійшлось без жертв, але це вже не перший випадок. Тролейбус, що згорів, відпрацював уже другий термін своєї експлуатації і перед нами стоїть завдання в умовах непростої фінансової ситуації оновлювати парк електротранспорту.

Ми вже провели тендер і купуємо в цьому році три нові тролейбуси виробництва компанії «Електрон». І я буду ставити на сесії пропозицію змін до бюджету, аби ми отримали змогу купити ще в цьому році 5 додаткових тролейбусів», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!