У Львові планують розширити частину вулиці Стрийської, добудувавши третю смугу

7183 0
Йдеться про будівництво третьої смуги на вул. Стрийська від ТЦ «Кінг Крос» до вул. К. Мікльоша.
Фото:googlemaps

Фото:googlemaps

У Львові планують добудувати додаткову смугу руху на вулиці Стрийській, якою курсуватиме громадський транспорт. Сьогодні на засіданні комісії із безпеки дорожнього руху вирішили розробити ескізний проєкт, за яким планують розширювати дорогу. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів член комісії з безпеки дорожнього руху Володимир Харчихін.

Читайте також: Затори у Львові. Чому світлофори в місті працюють так, а не інакше

Йдеться про будівництво третьої смуги на вул. Стрийська від ТЦ «Кінг Крос» до вул. К. Мікльоша та реконструкції перехрестя вул. Стрийська – К. Мікльоша – Сокільницька. Це одне із місць, де часто трапляються ДТП.

«Вирішили розробити ескізний проект, згодом подавати його на визначення замовника за рішенням виконкому. Ця смуга там потрібна. Дорога стане ширшою, також у комплексі опрацюють зміну руху на перехресті вул. Стрийська  Мікльоша – Сокільницька, там часто відбуваються ДТП», – каже Володимир Харчихін.

Він пояснює, що розширення дороги значно пришвидшить рух громадського транспорту, оскільки він зможе курсувати виділеною смугою. Це у свою чергу знизить інтенсивність руху на основних двох смугах. Окрім цього, каже він, вдасться вирішити проблему із доволі аварійною ділянкою на перехресті, де під час повороту зі Стрийської на Сокільницьку часто трапляються ДТП.

Над проєктом працюватимуть фахівці із ЛКП «Львівавтодор», управління транспорту ЛМР та поліція. 

Вікторія Савіцька

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!