У Львові біля іподрому планують збудувати новий житловий комплекс

3024 0
На вулиці Стрийській забудовник також повинен за власний кошт звести дитсадочок на 100 дітей.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

На вул. Стрийській, 195, що неподалік від іподрому, з’явиться багатоквартирний житловий будинок. Питання про видачу містобудівних умов та обмежень на будівництво багатоквартирного житлового будинку погодив сьогодні, 28 серпня, виконавчий комітет Львівської міськради.

Читайте також: У районі ЛАЗу планують збудувати 16-поверховий апарт-готель, офіси та парковку

Містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта на нове будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та паркінгом на вул. Стрийській, 195 отримало приватне акціонерне товариство «Квіти Львова».

Загалом, на вул. Стрийській, 195, планують розмістити 138 квартир, більшість з яких двокімнатні, та 76 паркомісць. Перший поверх віддадуть під комерцію. Гранично допустима висотність – 34,00 м, а відсоток забудови – 33,5%.

Оскільки проєкт критикували через малу кількість парковок для автомобілів мешканців, виконком погодив це рішення із кількома правками. Зокрема, забудовник повинен за власний кошт звести поруч дитсадочок на 100 дітей на площі близько 1 000 метрів квадратних, після чого місто викупить його і ДНЗ буде комунальним.

Читайте також: Біля ЛАЗу погодили будівництво офісів і кафе на місці занедбаного цеху

Також на виконкомі наголосили на необхідності облаштувати там амбулаторію і провести архітектурний конкурс на сквер, розташований поруч.

Ольга Шведа

Візуалізація ЛМР

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!