У Львові планують збудувати реабілітаційний центр для важкопоранених у війні українців

2463 0
На будівництво національного центру просять підтримку Євросоюзу.
візуалізація проєкту архітектурно-інжинірингової компанії abmk

візуалізація проєкту архітектурно-інжинірингової компанії abmk

У Львові планують збудувати реабілітаційний центр для українців, які зазнали важких поранень у війні, повідомляє ЛМР.

Фінансово долучитись до будівництва такого центру міський голова Львова Андрій Садовий закликав Європарламент.

Читайте також: Львів’ян закликають здати кров для поповнення запасів на випадок потреби

«Ми у Львові вибудовуємо національний центр для тих, хто зазнав важких поранень, і нам потрібна підтримка Євросоюзу. Тому що кожного дня – це десятки людей, десятки поранених цивільних та військових», – каже міський голова.

За словами депутата Європарламенту Гі Верхофстадта, Європейський Союз повинен максимально підтримувати Україну, позаяк сьогодні тут триває «війна за душу Європи».

«Європі залишається одне – надати Україні всю необхідну допомогу – і військову, і фінансову, і політичну. Тому що та війна, яка зараз відбувається в Україні, – це війна за Європу та її душу, за європейські цінності», – каже Гі Верхофстадт.

Зазначимо, що авторами проєкту реабілітаційного центру є архітектурно-інжинірингова компанія abmk (юридична назва Товариство з обмеженої відповідальністю «АБМК»). Переглянути проєкт сучасного медичного комплексу у Львові можна за посиланням.

Нагадаємо, що через війну в Україні та введення воєнного стану, львівські міські та обласні лікарні не проводять планових операцій, але працюють у звичному режимі та безперервно й у повному обсязі надають медичну допомогу як мешканцям міста, області, так і вимушено переселеним громадянам.

На фото: візуалізація abmk 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!