У Львові поблизу вокзалу встановлюють «розумні світлофори». Фото

2645 0
Ці світлофори надають пріоритет проїзду для громадського транспорту.
Фото: Зручне місто

Фото: Зручне місто

На вулиці Чернівецькій, що неподалік від львівського вокзалу, встановлюють нові світлофори. Це так звані «розумні світлофори» від SWARCO TRAFFIC SYSTEMS. Вони надаватимуть пріоритет проїзду для громадського транспорту, повідомляє Зручне місто.

Читайте також: У Львові встановили перший інтелектуальний світлофор. Як він працює

На вулиці Чернівецькій новинкою будуть попереджувальні горизонтальні секції жовтого кольору через проїжджу частину для громадського транспорту. Тобто пішоходам не доведеться стояти і чекати довго на зелений, а можна буде переходити після проїзду автобусів/Укрпошти.

Через загальну проїжджу частину будуть звичні вертикальні – червоне і зелене.

Крім цього, тут встановили і велосипедний світлофор.

Читайте також: Львів у заторах. Де шукати крайнього

Як відомо, усі «розумні світлофори» підключені до центру керування рухом в кінці вул. Коновальця.

«Розумні світлофори» від SWARCO TRAFFIC SYSTEMS вже встановлені на вулицях Львова з 2013 р. вздовж трамвайних маршрутів №2, 6 та Сихівської лінії (до парку Залізна вода).

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv дізналось, якими є пріоритети для встановлення світлофорів та які інші проблеми у місті необхідно вирішити, щоб полегшити життя водіям та пасажирам громадського транспорту. Детальніше тут

Фото: Зручне місто


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!