У Львові побудують конгрес-центр на 800 місць. Візуалізація

9618 2
Невдовзі у Львові зведуть новий бізнес-центр, частину якого віддадуть під великий конференц-центр, що зможе одночасно приймати до 800 осіб. Журналісти Tvoemisto.tv дізналися, де він буде розміщений та коли очікувати його відкриття.
Фото: Ваш Дім

Фото: Ваш Дім

Як розповів під час дискусії «Що з європейського досвіду використовує Львів при забудові міста?» генеральний директор будівельної компанії «Ваш Дім» Володимир Гаразд, зараз його компанія займається розвитком бізнес-центру «Технопарк». Він розміщений на території колишнього заводу телеграфної апаратури на вул. Героїв УПА, 72, який свого часу викупили і зараз перетворюють на бізнес-центр. Якірними орендарями тут виступають ІТ компанії, які мають потребу у великих конференц-залах. Відтак, одним із елементів розвитку цього бізнес-центру стало будівництво нової мультифункціональної будівлі.

«Ми провели всеукраїнський конкурс за участю головного архітектора міста та інших архітекторів України. Він проводився з жовтня по грудень 2015 року. І ми у грудні оголосили переможця. Це була компанія з Києва – «Архітектурне Бюро Паламарчук». Вони приступили до проектування», – розповів Володимир Гаразд.

Триватиме процес проектування близько 9 місяців. За цей час будівельна компанія планує отримати всі необхідні дозволи, щоб вже з початку 2017 року приступити до будівництва. Триватиме воно близько 15-18 місяців.

В проекті передбачено, що окрім івент-холу, в цьому приміщенні будуть розміщений багаторівневий паркінг (понад 200 місць), а також офісні приміщення, коворкінг. Передбачена тут і відкрита тераса площею майже 500 м2. Додатково планується реконструкція одного з корпусів під офісний центр, загальна площа якого буде близько 11 тис. м2.

«Ми розуміємо що це ніша. Якщо місто має займатися великими речима на 80 млн євро, то ми будемо займатися малими – на 3-5 млн євро для того, щоб закрити цю нішевість. Не завжди треба буде проводити конференції на 200 тис. осіб», – зазначив Володимир Гаразд.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
11 Жовтня, 2016 11:09
Господар Ой ми вже памятаємо безграмотний підхід до таких споруд - на Коперника. Скільк коштів вбухали..., а ефект дуже малий. Оголосіть чесний конкурс, створіть комісію із фахівців а не із чиновників і місто отримає цікавий проект. Є дуже багато талановитих архітекторів і у нас в місті і в цілоу українців по світу. Чесніть запорука успіху - в іншому випадку рагульство в цьому питанні буде вічне...
22 Лютого, 2016 16:09
Пасажир Файно! З статті важко зрозуміти чи даний формат передбачає проведення виставок , чи це лише конференц центр . Звичайно для міста було б суперово коли зявився такий модерновий бізнес центр з залами для виставок , конференц залами , офісами ітак далі . Побачимо , в будь якому випадку - успіхів в реалізації !!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!