У Львові почалася безкоштовна програма зі стерилізації безпритульних тварин

1254 0
Також тварини отримають пакет вакцинацій від різних захворювань.
Фото: Getty images

Фото: Getty images

У період з 30 вересня по 4 жовтня 2023 року «Домівка врятованих тварин» буде співорганізатором безкоштовної програми із стерилізації безпритульних тварин. В цей період у притулку не приймають відвідувачів. Про це повідомив директор організації Орест Залипський.

Також разом із стерилізацією, коти і собаки отримають безкоштовну вакцинацію та обробку від паразитів. Програма проходить на території організації за адресою вул. Олекси Довбуша, 24. Цього разу там жива черга. Тварини обов'язково мають прибувати до Домівки в переносках.

«Котів, які живуть на вулицях, слід тримати в клітках протягом 24 годин після операції, щоб переконатися, що вони повністю прокинулися, перш ніж їх випустять. Це означає, що доглядач повинен погодувати їх принаймні один раз. Домашніх котів можна забрати з клітки, коли вони повернуться додому, але ми рекомендуємо тримати їх у приміщенні або в безпечному місці, де за ними можна буде спостерігати, протягом 4-6 днів після операції», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Домівка врятованих тварин у Львові. Фоторепортаж

До того ж тварини отримають пакет вакцинацій від таких захворювань:

  • кошачий вірусний рінотрахеїт, вірус каліцивірозу, панлейкопенія;

  • чумка, гепатит, лептоспіроз, паракгрип, собачий парвовірус;

  • сказ.

Усі хірургічні втручання та догляд за тваринами проводиться кваліфікованими та досвідченими ветеринарами.

Нагадаємо, що львівський притулок у парку «Знесіння» «Домівка врятованих тварин» потребує фінансової допомоги на вакцинацію та лікування тварин, також постійно потрібні кошти на корми. 

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!