У Львові показали відео пожежі після ракетного удару

9315 0
На СТО внаслідок удару загинуло четверо осіб.
Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

У Львові рятувальники ліквідували пожежу у будівлі станції технічного обслуговування, що сталася вчора після ракетного обстрілу російських військових. У Міністерстві внутрішніх справ показали відео масштабного займання.  

По станції технічного обслуговування автомобілів був один удар, а ще три ворог завдав по об’єкту військової інфраструктури – це складські приміщення, які не використовуються. Станом на вчора підрозділи ДСНС повністю загасили пожежі та розбирали завали. Обидва об'єкти повністю знищені. 

На СТО перебувало приблизно 20 людей. Загинули 7 мирних мешканців, четверо з них – працівники станції технічного обслуговування. Серед загиблих – загинув мирний мешканець, уродженець Новояворівська Юрій Кушнір, який був він був керуючим директором шиномонтажу.

Як уточнила у коментарі Tvoemisto.tv речниця Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тетяна Андрєєва, загалом до двох об’єктів, де сталися вибухи, виїжджали сім карет «швидкої». Вони госпіталізували перших 8 потерпілих, в тому числі 3-річного хлопчика.  Дитина та мама, вимушені переселенці з Харкова, на момент удару перебували у готелі. Осколками від вікна хлопчикові відсікло частину пальчика на руці. Зараз дитина у лікарні, її стан медики оцінюють як середньої важкості. 

Читайте також: Лікарі розповіли про стан потерпілих від обстрілу у Львові

Загалом було відомо про 11 потерпілих. Середній вік пацієнтів, за словами очільника Львівської ОВА Максима Козицького, – 35-45 років. Зокрема, пацієнтів доставили до двох лікарень Львова. Один потерпілий відмовився від госпіталізації. У постраждалих фіксували травми голови, хребта, тазу. У дитинки – порізи лівої кисті. У потерпілого, що відмовився, була травма голови.

Відео: ДСНС і «Твого міста»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!