У Львові покажуть медіавиставу за листами Коцюбинського. Де подивитись?

1464 0
Текст медіавистави поєднав у собі два полярні жіночі образи — Віри Коцюбинської та Олександри Аплаксіної, листи до яких, на тлі природних красот острова Капрі демонструють внутрішню трансформацію одного з найпомітніших письменників української літератури ХХ століття.
Фото: uacrisis.org

Фото: uacrisis.org

5 вересня о 22:15 на IQ сцені (вул. Університетська, 1) у рамках Арт-програми Конгресу культури Східного партнерства у Львові відбудеться показ медіавистави «il Caprese: листи Коцюбинського з острова Капрі».

Читайте також: У Львові стартує IV українсько-польський Фестиваль партнерства. Програма

Прем’єра медіавистави «il Caprese» пройшла у травні на Міжнародному фестивалі оповідання «Intermezzo» у Вінниці. У рамках програми Українського кризового медіа-центру «Культурна дипломатія між регіонами України» виставу побачили у Києві та Маріуполі.

Однак у Львові медавиставу презентують англійською мовою. Спеціально для Конгресу культури Східного партнерства у Львові спільно з перекладачкою Іриною Бабаніною організатори підготували англомовну версію арт-проекту, яка орієнтована на іноземних гостей.

Учасники:

Голос – Данило Хомутовський
Відео-арт – Світлана Рейніш
Музика – Антон Антон Quarkmonk Дегтярьов
Переклад англійською –  Інна Бабаніна

Тривалість – близько 50 хв.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!