У Львові поліцейські оприлюднили відео аварії на перехресті Любінської – Виговського

13426 0
Під час аварії постраждали четверо людей.
фото ігоря зінкевича

фото ігоря зінкевича

У Львові поліцейські оприлюднили відео аварії, що трапилася вчора, 16 лютого, близько 22:30 на перехресті вулиць Любінської – Виговського. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі Wolksvagen Golf та Wolksvagen Tiguan. Під час аварії постраждали четверо людей. Зокрема травми отримали 43-річний водій Golf та троє його пасажирів віком 19, 29 та 43 роки. Їх доставили до лікарні.

На відео видно, що водій Volkswagen Tiguan на великій швидкості їхав по вул. Любінській у бік аеропорту, а Volkswagen Golf їхав від аеропорту і повертав ліворуч на Виговського.

Додамо, що ,як повідомляють патрульні, порушення правил проїзду перехресть входить в п'ятірку причин ДТП. У 2019 році сталося 418 аварій причиною, яких стало порушення правил проїзду перехресть. За перший місяць 2020 року, таких аварій вже 23.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!