У Львові помер Іван Маланич, який обороняв Луганську ТЕС

6635 0
Івана Маланича нагородили орденом «За мужність» III ступеня за сумлінне та бездоганне служіння українському народові.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У Львові помер старший сержант Збройних сил України, який ще на початку війни з Росією брав участь у боях за Щастя в складі 80-ї бригади та обороняв Луганську ТЕС. Про це повідомляє Львівська обласна державна адміністрація.

«Не стало Захисника України. Відійшов у вічність один із братів-близнюків – Іван Миколайович Маланич, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня за особисту мужність, сумлінне та бездоганне служіння українському народові, зразкове виконання військового обов'язку», – йдеться у повідомленні.

Що стало причиною смерті, не розголошдобують.

У липні 2014 року Іван разом із братом були серед числа добровольців, які захищали Україну від російської агресії. Він брав участь у боях за Щастя в складі 80-ї бригади та обороняв Луганську ТЕС.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!