У Львові помер учасник гурту «Клуб Шанувальників Чаю»

2461 0
Павлу Грабовському було 53 роки.
Фото: зі сторінки Олега "Джона"

Фото: зі сторінки Олега "Джона"

У Львові помер клавішник гурту «Клуб Шанувальників Чаю», 53-річний Павло Грабовський. Про це на сторінці у Фейсбук повідомив бас-гітарист гурту Олег «Джон» Сук. 

Попередньо, зі слів Олега, стало відомо, що у Павла Грабовського були проблеми з серцем. Музикант помер вчора, 3 вересня. 

«Вчора ввечері покинув нас. Серце. 53 роки», – написав він. 

Додамо, що «Клуб Шанувальників Чаю» або Tea Fаn Club (TFC) - гурт Олександра Ксенофонтова, більше відомого тепер як продюсера і чоловік Руслани Лижичко, існував лише кілька років, але встиг виступити на «Вивиху», взяти участь у Революції на граніті і попрощатися з публікою назавжди на «львівському Вудстоку». Але головне – встановив високу планку якості для молодих гуртів, які почали грати в той самий час. Учасниками команди були вже тоді поважні, а тепер – легендарні Володимир Дебрянський, Андрій П’ятаков і Олег «Джон» Сук. 

 

У 1996 році Ксенофонтов зібрав музикантів «Клубу шанувальників чаю» для спільного проекту з Русланою «Дзвінкий вітер». У 2009-му гурт знов ожив і записав кілька нових пісень. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!