У Львові прощатимуться з 26-річним воїном Олегом Скибиком, який загинув біля Попасної

34987 0
У загиблого залишилися дружина та двоє діток. Небайдужих просять підтримати сім’ю фінансово.
Фото: Сокільницька територіальна громада

Фото: Сокільницька територіальна громада

У бою з російськими окупантами біля міста Попасна на Луганщині 24 квітня, у свято Великодня загинув 26-річний воїн зі Львова Олег Скибик. Про це повідомили у гімназії Симоненка, де працює дружина Героя Ольга Скибик.

Читайте також: У боях за Попасну загинули двоє військових з Жовківщини

«Бракує слів, щоб описати емоції, які охоплюють від цієї сумної та болючої звістки. Для нас це була взірцева родина, віруюча, українська, щаслива, в якій Олег обожнював дружину Олю та як батько до безтями любив дітей – Софійку і Артура. Зараз вони осиротіли», – йдеться у повідомленні.

У четвер, 28 квітня о 09:30 год розпочнеться прощання з загиблим захисником України у церкві св. Володимира та Ольги у Львові. Похоронна процесія відбудеться о 11:00 год в Гарнізонному храмі св. Апостолів Петра і Павла.

Усіх, хто має можливість, просять підтримати сім'ю Олега фінансово, надіславши кошти на картку близької родички: 5168745106195008 Скибик Оксана Василівна.

Нагадаємо, Нагадаємо, Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!