У Львові повідомили про замінування храмів у центрі міста. Доповнено

8015 0
Повідомлення про замінування надійшло на електронну скриньку поліції.
фото: Вікіпедія

фото: Вікіпедія

Сьогодні, 28 квітня, у Львові повідомили про замінування храмів Української греко-католицької церкви у центральній частині міста. Про це на своїй сторінці у Facebook написав настоятель Гарнізонного храму св. апп. Петра і Павла отець Степан Сус.

«Гарнізонний храм замінували! Вибачте за незручності!», — написав він та додав у коментарях, що ймовірно замінованими є і інші храми центру Львова.

За його словами, анонімне повідомлення про замінування надійшло на електронну скриньку поліції.

Як повідомляє Гаряча лінія Львова з посиланням на ДСНС, вибухотехніки наразі перевіряють інформацію про замінування Костелу бернардирів на пл. Соборній, 5а, Преображенський храм на вул. Краківській, 21, Свято-Троїцького храму на вул. Антоновича, 100, церкви Святого Андрія на вул. Соборній, 5 і Храму Петра та Павла вул. Театральній, 11.

Пізніше відділ комунікації Нацполіції Львівщини повідомив, що вибухотехніки обстежили сім храмів та прилеглі до них території, проте повідомлення про замінування не підтвердилося.

Додамо, що минулої неділі, 21 квітня, анонім також повідомив про замінування торгових центрів, вокзалу та аеропорту Львова, через що правоохоронцям довелося евакуювати більше 10 тисяч осіб. Проте інформація виявилася неправдивою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!