У Львові повідомили про замінування ліцею на Сихові

1727 0
Через це із ліцею на вулиці Кос-Анатольського, 10 евакуювали учнів.
Фото ліцею № 93

Фото ліцею № 93

Сьогодні, близько 12.00, у Львові повідомили про замінування ліцею № 93, що у Сихівському районі м. Львова. Про це повідомили в міському управлінні освіти.

«На електронну скриньку ліцею № 93 надійшло повідомлення про замінування. Школа оперативно повідомила усі відповідні служби та проводить евакуацію учнів. Тут проведуть обстеження приміщення навчального закладу та прилеглої території на наявність вибухонебезпечних речовин чи предметів»– повідомила керівниця міського управління Леся Васюта.

Як повідомила у коментарі Тvoemisto.tv речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська, до перевірки повідомлення про замінування ліцею задіяли усі необхідні служби: вибухотехніки, кінологи, патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група. Інформація про замінування Сихівського ліцею №93 у м. Львові не підтвердилася.

Нагадаємо, що вчора у Львові повідомили про замінування технологічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка». 

Напередодні також надійшло повідомлення від аноніма із Києва, що всі школи у місті замінували. Деякі школи розіслали повідомлення батькам про подію і попросили забрати дітей із навчання. Після цього у місті надійшли ще два повідомлення про замінування двох гіпермаркетів.

Вікторія Пилипюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!