У Львові повідомили про замінування одразу семи торгових центрів

4949 0
Правоохоронці обстежують приміщення торгівельних центрів та прилеглі території, відвідувачів та персонал евакуювали.
Фото: Марія Оринчак

Фото: Марія Оринчак

У Львові поліцейські перевіряють повідомлення про замінування семи торговельних центрів. Правоохоронці розпочали обстеження приміщень та прилеглих територій, а також евакуацію відвідувачів та персоналу. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Сьогодні, 10 листопада, близько 15.30, Анонімне повідомлення про замінування семи закладів у Львові – торгово-розважальних центрів «Кінг Крос Леополіс», «Вікторія Гарденс», «Форум Львів», СТРЦ «Спартак» та торгівельних центрів «Скриня», «Вернісаж» та «Роксолана» – надійшло сьогодні, орієнтовно о 15:30. На місцях працюють слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Читайте також: Через псевдозамінування із Лікарні швидкої допомоги у Львові вивели понад тисячу людей

Правоохоронці обстежують приміщення торгівельних центрів та прилеглі території, відвідувачів та персонал евакуювали. Також поліцейські встановлюють особу аноніма, який надав повідомлення про замінування.

Нагадаємо, що напередодні внаслідок неправдивого повідомлення про замінування з ТРЦ «Кінг Крос Леополіс» евакуювали 250 відвідувачів та 450 працівників, із ТВК «Південний» – близько 370 відвідувачів та 430 працівників.

Фото Марії Оринчак


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!