У Львові колектив Бродівського лісгоспу вийшов на протест. Чого вимагають

944 0
Вони вимагали скасувати безпідставний наказ про звільнення керівника лісгоспу.
фото для медіа-хабу "твоє місто"

фото для медіа-хабу "твоє місто"

Сьогодні, 4 січня, колектив ДП «Бродівський лісгосп» зібрався під стінами Львівської обласної державної адміністрації на мирну акцію протесту з вимогою скасувати наказ про звільнення директора Ореста Ониськіва. Працівники лісгоспу називають це звільнення безпідставним, необґрунтованим та злочинним.

Якщо наказ про звільнення не скасують, то колектив припинить роботу у лісгоспі та оголосить страйк.

Читайте також: Біля Бродів на Львівщині перекрили рух

«Досить цим злочинним керівникам закривати нам роти, тиснути, залякувати, тягнути час. Ми вимагали від начальника Львівського ОУЛМГ пояснення за що звільнили директора?», – йдеться в їхньому зверненні на Фейсбуку.

Вони також зазначили, що керівник не знайшов часу приїхати, натомість прислав свого заступника.

Нагадаємо, що напередодні працівники ДП «Бродівський лісгосп» перекрили автодорозі Київ – Чоп поблизу населених пунктів Броди та Дітківці перекритий рух. Вони вимагали, аби їх вислухали голова Львівської ОДА – Максим Козицький, голова РДА та очільник обласного лісгоспу – Анатолій Дейнека.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!