У Львові представили нового консула Франції

698 0
Ним став Павло Ярема.
Фото: Львівська ОВА

Фото: Львівська ОВА

У четвер, 30 травня, представили нового Почесного консула Французької Республіки у Львові. Ним став Павло Ярема. Участь у заході взяли почесні консули, представники французького бізнесу та культури у Львові.

Джерело: Львівська ОВА

«Відносини між Францією і Україною, зокрема Львовом і в більш широкому сенсі усім західним регіоном, на який розповсюджується компетенція консульства грунтується на 3 принципах: стійкість, яку демонструє сьогодні Україна у протистоянні агресії російської федерації, друге - рівність, третє - солідарність, яку ми намагаємось демонструвати у всіх вимірах наших відносин. Ми працюємо і стоїмо опліч з вами, допомагаючи здобути бажану всіма перемогу, і так само будемо разом стояти з вами, аби супроводжувати вас на шляху до ЄС», – наголосив Гаель Becьєp, повноважний Посол Французької Республіки в Україні.

Зазначимо, що новий консул Павло Ярема закінчив ЛНУ ім. Ів. Франка, факультет міжнародних відносин.

Раніше працював на посаді аташе з економічних питань Почесного консульства Франції у Львові з округом у Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській та Тернопільській областях.

«Своєю місією на посаді Почесного консула вважаю належним чином підтримувати професійний рівень турботи консульської агенції, всіляко підтримувати культурну та економічну присутність Франції в нашому регіоні. Активні процеси інтеграції нашої батьківщини з ЄС відкривають великі перспективи для співпраці українських регіонів з французькими громадами. А в даному контексті агенція може внести свою лепту та бути корисною по роботі над спільними проєктами та ініціативами», – зазначив Павло Ярема.

Екзекватуру на здійснення консульських функцій йому надали 23 січня 2024 року.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!