У Львові презентують книгу журналістки, що втратила чоловіка на війні

1258 0
Книгу презентують 23 листопада о 17:00 год у «Будинку воїна».
Фото: Оксана Дудар

Фото: Оксана Дудар

У Львові відбудеться презентація книги «Щоденники вдови». Авторкою є львівська журналістка Оксана Дудар, що втратила чоловіка Віктора на війні. Про це повідомили у «Будинку воїна».

Книгу презентують 23 листопада о 17:00 год у «Будинку воїна», що на вул. Т. Бобанича «Хаммера», 1А. Вхід на подію вільний, за попередньою реєстрацією за посиланням.

«Це біографічний художній твір. Головна героїня через 10 днів після повномасштабного вторгнення дізнається про загибель на війні чоловіка. Тепер жінка, опинившись у незнайомому та ворожому для неї світі, з усіх сил намагається пристосуватися до нових обставин і віднайти нові сенси. Події відбуваються протягом року і переплітаються із спогадами з минулого. Протягом цього часу героїня намагається знайти відповіді на багато запитань, зокрема, як і за яких обставин загинув її чоловік…», – йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, що в березні 2022року у бою з ворожими окупантами в Миколаївській області загинув жовківчанин, журналіст та один з найкращих бійців зі Львівщини Віктор Дудар. Воєнний журналіст Віктор Дудар чимало років працював в редакції газети «Експрес». Воював на Донбасі у 2014-2015 роках. Вдруге пішов на передову у перший день війни.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!