У Львові прогнозують туман: водіїв закликають бути уважними

1858 0
Рятувальники Львівщини попередження про збереження туману на території області сьогодні ввечері та завтра зранку.
Фото: ВК Богдан Іванів

Фото: ВК Богдан Іванів

Увечері, 24-го жовтня, із збереженням вночі та вранці 25-го жовтня за повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області місцями туман видимістю 200 – 500 м. ГУ ДСНС України у Львівській області закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки.

Читайте також: Місто, недружнє до водіїв. Чому у Львові їздять не за правилами, а як вийде

Під час керування автомобілем у тумані радять:
- вибирайте швидкісний режим, який забезпечував би своєчасне гальмування перед перешкодою, яка з'явилася зненацька;
- під час руху в колоні збільшить дистанцію між автомашинами – не менше 50 метрів, оскільки мокре дорожнє покриття збільшує гальмівний шлях автотранспорту;
- користуйтесь протитуманними фарами, якщо ваш автомобіль не обладнаний ними, то ввімкніть підфарники або ближнє світло фар;
- уважно слідкуйте за сигналами автомашин, що рухаються попереду;
- не допускайте різкого гальмування без особливих на те причин;
- при зупинці, плавно гальмуючи, займіть місце на узбіччі та ввімкніть аварійну сигналізацію: для того, щоб позначити габарити вашого авто.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!