У Львові просять допомогти 11-річному хлопчику зі СМА

9403 0
Для лікування потрібно придбати дороговартісні ліки ціною більше 8 мільйонів гривень.

У Львові просять допомогти 11-річному хлопчику Юрі зі спінально-м’язовою атрофією. Вартість ліків становить більше 8 мільйонів грн, пише Ірина Клюс у Фейсбук.  

«Рік тому він втратив можливість рухати ручкою для нас і для нього це стало великим потрясінням. Я не знаю, коли пацієнти зі СМА можуть отримати ліки від держави. Не знаю скільки зможе чекати Юрко», - пише жінка.

Читайте також: «Я не можу підвести маму». Історія дівчинки, яка об'єднала Львів

Юра перехворів коронавірусом, тому вона вважає, що завдяки лікам він зміг би подолати і цю хворобу, маючи сильний організм.

На лікування хлопчику потрібно 8 007 300 грн на рік, або ж 250 000 грн за одну банку сиропу на 12 днів. Сума є непосильною для рідних хлопчика, тому просять допомогти.

«Завдяки усім Вам зараз Юрі 11 років. Він добрий, повний нідії і вірить в нас, що ми зробимо для нього усе, щоб допомогти», – додала вона.

За детальнішою інформацією та як допомогти звертайтеся до Ірини Клюс у Фейсбук.

Нагадаємо, що у Львові для порятунку Вікторії Полюги об’єднався чи не увесь Львів. Від початку збору коштів у Львові провели сотні фестивалів, ярмарків, забігів, аукціонів, щоб зібрати 50 мільйонів для маленької Вікторії. Дівчинка пробула 7 місяців на реабілітації в Італії і тільки нещодавно повернулася додому, до Львова. Детальніше про історію дівчинки, яка об'єднала Львів, читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!