У Львові проведуть благодійний турнір за участі українського силача

1067 0
Для глядачів вхід – вільний.
фото: з відкритих джерел

фото: з відкритих джерел

У суботу, 23 липня, у Львові відбудеться благодійний турнір зі станової тяги. Змагання пройдуть під гаслом «ЗСУ тягнуть за нас, а ти потягни за них», під час яких збиратимуть кошти на закупівлю пікапу для наших захисників. Головним рефері змагань стане український силач, заслужений майстер спорту України, володар титулів «Найсильніша людина України» (2000, 2001, 2002, 2003, 2005) і «Найсильніша людина світу» (2004) Василь Вірастюк. 

Як повідомили у пресслужбі Львівської ОВА, для атлетів, які хочуть взяти участь у змаганнях, обов‘язковий донейт – від 300 гривень, а для глядачів вхід – вільний. Зібрану суму скерують на закупівлю пікапу для захисників.

Читайте також: На Львівщині молодята віддали для ЗСУ подаровані 100 тисяч гривень

Додамо, захід пройде в укритті на Fest Republic, що на вул. Старознесенській. Задонатити кошти можна за посиланням, а пройти реєстрацію тут.

Нагадаємо, чемпіон світу Василь Вірастюк зафіксував рекорд із перетягування трамваїв Концерну «Електрон» у Львові. Тоді спортсмени протягнули одразу три зчеплені трамваї, вагою 92,2 тонни. Спортсмени протягнули трамваї дистанцією в більш ніж 19 м за 1 хв 45,25 с. Окрім цього, встановили рекорд атлети «Федерації стронгмену України»  чемпіони та рекордсмени світу львів’янин Володимир Рекша та киянин Сергій Конюшок. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!