У Львові проведуть турнір з водного поло, присвячений Шептицькому

1977 0
З 10 по 12 листопада у Львові триватиме Всеукраїнський турнір із водного поло серед юнаків 2004 року народження. У змаганнях візьме участь також і команда зі Львова. про це повідомили організатори турніру.
фото: Zik.ua

фото: Zik.ua

Цьогорічний Всеукраїнський турнір з водного поло, що відбудеться у Львові, приурочений до 150-ої річниці з дня народження Митрополита Андрея Шептицького.

Читайте також: У Львові з’явилось унікальне графіті із портретами Шептицького. Фото

У змаганні братиме участь команда зі Львова (Дитячо-юнацька спортивна школа №3), збірні Одеси, Києва, Харківської області, а також «Динамо» з Ужгорода. Турнір триватиме 10-12 листопада в басейні «Динамо», що знаходиться на вулиці Вітовського, 53. Урочиста церемонія нагородження призерів турніру відбудеться 12 листопада у Соборі Святого Юра.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!