У Львові провели репетицію військового маршу до Дня Прапора. Фото, відео

1708 0
Участь у репетиції маршу взяли 850 військовослужбовців.
Фото: Дарії Кучер

Фото: Дарії Кучер

Сьогодні, 19 серпня, у Львові, поблизу Академії сухопутних військ, провели репетицію святкового маршу до Дня Прапора за участю військовослужбовців ЗСУ та країн-партнерів.

Читайте також: Як працюватимуть банки та держустанови у Львові на День незалежності. Графік

Військові пройшли урочистим маршем по вулиці Стрийській – на ділянці від вул. Сахарова до вулиці Героїв Майдану – з рівнянням на Державний прапор України.

Командував заходом начальник Львівського військового гарнізону генерал-лейтенант Павло Ткачук, участь у якому взяло 850 військовослужбовців.

Жінки окремо не йшли, але були у складі курсантських підрозділів.

Читайте також: На найвищому флагштоці Львівщини піднімуть найбільший прапор області

У марші взяли участь військовослужбовці Роти почесної варти Академії, 80-тої бригади, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Львівського університету внутрішніх справ, Університету безпеки життєдіяльності, військової частини 184-го навчального центру та Міжнародного центру миротворчості та безпеки, а також невеликий розрахунок Збройних сил Канади, США та прапороносна група Литовської групи.

На репетиції лунав військовий оркестр.

Сьогоднішня репетиція не остання, їх буде ще кілька. За словами керівництва, потрібно ще все «відшліфувати». Останнє тренування перед святом у суботу, 21 серпня, вранці.

Сам урочистий марш проведуть 23 серпня після підняття прапора на найвищому флагштоку Львівщини – поблизу Академії сухопутних військ.

Нагадаємо, спеціально для проведення репетиції маршу за участю військовослужбовців ЗСУ та країн-партнерів, що відбуватиметься до Дня Прапора, сьогодні з 20.00 по 22.00 перекрили вул. Стрийську – на ділянці від вул. Сахарова до Монументу слави. Так, тролейбус № 25 на час репетиції не курсуватиме, а автобусні маршрути №3А, 18 і 44 об’їжджатимуть вул. Стрийську по вул. Івана Франка, вул. Панаса Мирного і вул. Чмоли.

Повну програму заходів до 30-ї річниці Незалежності України можна переглянути за посиланням.
 
Фото та відео Дар'ї Кучер

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!