У Львові призначили нову очільницю департаменту економічного розвитку

1598 0
Департамент очолила Інна Свистун.
фото: лмр

фото: лмр

У Львові призначили нову очільницю депарменту економічного розвитку ЛМР. Тепер цю посаду зайняла Інна Свистун. Про це повідомив перший заступник міського головий Андрій Москаленко. 

«Мав за честь представити нову очільницю депарменту економічного розвитку ЛМР. Відтепер департамент очолюватиме Інна Свистун, яка раніше очолювала Управління комунальної власності Львівської міської ради. Дякую Ірині Кулинич, яка до цього очолювала департамент економічного розвитку, а ще раніше перейшла на посаду заступниці міського голови з гуманітарних питань», – йдеться у повідомленні. 

Для довідки

Інна Свистун очолювала управління комунальної власності Львівської міськради, почала працювати в управлінні в 2013 році. Вона є депутаткою Львівської обласної ради від фракції «Самопоміч» із 2015 року. 

Юлія Кметик

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!