У Львові призупинили будівництво десятиповерхівки

5829 0
Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області зупинив будівельні роботи по спорудженню житлового будинку з приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом, зі знесенням індивідуального житлового будинку та нежитлових будівель у м. Львові по вул. Б. Хмельницького,284а.
фото: ms-bud.com.ua

фото: ms-bud.com.ua

За результатами позапланової перевірки працівники Інспекції встановили, що проектна документація, яка передана замовнику будівництва, розроблена з порушенням вимог містобудівного законодавства, повідомляє прес-служба ДАБІ.  

Тому Департамент видав приписи замовнику будівництва та підрядній організації про зупинення виконання будівельних робіт. Проектній організації виданий припис про усунення порушень вимог законодавства. Також її оштрафовано на 109,6 тис. грн.

Як відомо, за даною адресою зводиться 10-ти поверховий житловий комплекс «Khmelnytskyi Hall». Забудовником є девелоперська компанія «MS».

Опублікувала Олена Марченко

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!