У Львові психологи готові безкоштовно надавати підтримку усім потребуючим

1623 0
Таку підтримку готові надавати психологи міського Центру соціальних служб, релігійних спільнот, практикуючі психологи тощо.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Психологи міського Центру соціальних служб, релігійних спільнот, громадських організацій та платформ, практикуючі психологи безкоштовно надаватимуть психологічну допомогу усім, хто її потребуватиме. Про це повідомили у Львівській міськраді.

Зазначимо, що за психологічною підтримкою зможуть звернутися як мешканці нашої громади, так і люди, які у випадку загострення ситуації на кордонах України та повномасштабної російської агресії, вимушено приїдуть до Львова з інших регіонів країни.

«Про агресію з боку Росії говорять усюди: у транспорті, магазині, по телебаченню. Ситуація напружена. І часом люди самостійно не можуть опанувати себе, впоратись із тривогою чи панікою. І ми просто мусимо допомогти їм пережити цей непростий час», – зазначають.

Читайте також: Дихати, тренуватися, гуляти і спати. Як переживати стресові ситуації 

Додамо, що загальну координацію роботи «психологічної служби» здійснює Львівський міський Центр соціальних служб, що на вул. Театральній, 10. У разі потреби, люди зможуть зателефонувати на «Гарячу лінію», яка уже діє на базі установи за номером 0 800 307 305. У разі загострення ситуації, «Гаряча лінія» працюватиме в посиленому режимі.

Нагадаємо, про те, як переживати стресові ситуації із найменшим психологічним та фізичним виснаженням розповідаємо тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!