У Львові реорганізували рух на перехресті вулиць Стрийської – Сахарова. Схема

5066 0
Водії, які їдуть в напрямку центру, матимуть більше смуг для руху прямо.
фото ігоря зінкевича/фейсбуку

фото ігоря зінкевича/фейсбуку

У Львові реорганізували рух на перехресті вулиць Стрийської – Сахарова. Зокрема, змінили розмітку та облаштували нові дорожні знаки. Відповідне рішення прийняли на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху.

Так, водії, які їдуть в напрямку центру, матимуть більше смуг для руху прямо. 

Читайте також: Перехрестя шести вулиць. Чому так складно проїхати Сахарова – Вітовського і що з цим робити

«Якщо раніше в нас була крайня права смуга для руху прямо, а крайня ліва – для повороту ліворуч в напрямку вулиці Сахарова, то тепер дві смуги – для руху прямо і одна – ліворуч. У такий спосіб збільшиться пропускна здатність цього перехрестя, зокрема для руху прямо на 50%. Також зручніше буде рухатися водіям, які повертають ліворуч, бо раніше їхній рух дещо блокували водії, які їдуть прямо по Стрийській», – каже у коментарі Tvoemisto.tv член комісії з безпеки дорожнього руху Роман Зубачик.

Додамо, що раніше вже передбачали проєкт реконструкції перехрестя вул. Стрийської – вул. Сахарова, у межах якого також  мали замінити світлфлофорний об’єкт та облаштувати острівок безпеки в зоні пішохідного переходу.

Читайте також: У Львові планують реорганізувати рух на найбільш проблемних перехрестях. Перелік

Нагадаємо, що у Львові внесли зміни до організації дорожнього руху на вул. Пекарській – перед перехрестям із вулицями Тершаковців та Чехова (нова назва – вул. Патріарха Димитрія Яреми).

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!