Львів'яни можуть подарувати свято для діток полеглих воїнів. Як долучитися

996 0
Благодійна ініціатива розпочалася напередодні свята Святого Миколая.
Фото: Zakarpattya.net.ua

Фото: Zakarpattya.net.ua

Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла та Центр Опіки Сиріт Львівської Архиєпархії УГКЦ запрошують долучитися до традиційної благодійної акції «Благодійна цеглинка», яка подарує різдвяну радість дітям полеглих українських воїнів. Про це повідомив настоятель Гарнізонного храму о. Тарас Михальчук.

Благодійна ініціатива розпочалася напередодні свята Святого Миколая. Долучитися до неї через символічну «цеглинку» можуть всі охочі. 

«Взявши цю цеглинку у Гарнізонному храмі, кожен охочий зможе долучиться до доброї справи – подарувати свято для діток полеглих воїнів – Захисників України! На кожній цеглинці зазначено перелік необхідних для діток канцелярських товарів, а також QR-код, за допомогою якого також можна долучитися до акції. Дякуємо усім добродіям», – написав у Facebook о. Тарас.

Читайте також: Як львів'яни сьогодні можуть допомогти військовим

Канцтовари збиратимуть до 26 листопада. Розносити діткам їх будуть напередодні Дня святого Миколая, який цьогоріч будуть святкувати 6 грудня.

Нагадаємо, що така акція діє двічі на рік у різдвяний та великодній час.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!