У Львові стартував конкурс на найкращу різдвяну вітрину

8389 0
Конкурс триватиме до 20 грудня.
фото: foka.com.ua

фото: foka.com.ua

У Львові розпочали конкурс різдвяно-новорічного оформлення вітрин, вікон та балконів центральної частини міста. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Конкурс стартував сьогодні, 20 листопада і триватиме до 20 грудня. Підприємців запрошують прикрашати свої вітрини у стилі бароко. Подати заявку на участь в конкурсі можна безпосередньо в ЦНАПі Галицької районної адміністрації або через форму електронного звернення на сайті ЛМР.

Читайте також: На площі Митній розмалювали підземний перехід у стилі львівського метро. Фото

Оцінювати вітрини будуть за кількома параметрами: загальний естетичний вигляд, як самої вітрини так і фасаду будинку, композиційне рішення, використання інноваційних ілюмінацій, конструкцій. За кожну з відповідностей можна буде отримати 1 бал. Також журі звертатиме увагу на відповідність бароковій тематиці, за що можна буде отримати 2 бали.

За результатами конкурсу оберуть трьох переможців. В управлінні культури ЛМР також закликають всіх учасників конкурсу не обмежуватися терміном до 20 грудня, а зберегти задекоровані вітрини хоча б до 20 січня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!