У Львові відбулося відкриття нового пластового року. Фото

1227 0
У відкритті пластового року взяли участь 1500 пластунів.
Фото: Твоє місто/ Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/ Іван Станіславський

Пластуни Львова та області розпочали новий пластовий рік. В умовах повномасштабної війни він не матиме конкретної тематики, однак пріоритети залишаються незмінними – прищеплення любові до Бога та держави. Зокрема, в пластунів буде окремий напрям – волонтерство. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

У відкритті пластового року взяли участь 1500 пластунів – це лише частина спільноти. Вступили цьогоріч до скаутської організації у області близько 400 дітей. Попереду на пластунів чекає осінньо-зимовий сезон вишколів та внутрішніх занять.

«Велика шана усім пластунам, які зараз на передовій захищають нашу державу. Вічна пам'ять тим членам організації, яких ми, на жаль, втратили у цій війні. Вдячність усім, хто творить цю організацію й цінності, які є пріоритетними для нашої держави. Успішного та продуктивного пластового року!», – побажав пластунам очільник ЛОВА.

Читайте також: У Львові урочисто пройшов День першої Пластової присяги

Нагадаємо, що упродовж цьогорічного сезону пластових таборів Львівська область прийняла рекордну кількість таборовиків, а саме близько 2500 юнаків та юначок, новаків та новачок.

Юлія Кметик

Фото: Івана Станіславського

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!