У Львові розробили застосунок із колядками різних регіонів

772 0
У додатку також можна приміряти різдвяну маску ангела, пастуха, царя та інших персонажів з українського вертепу
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Зʼявився безкоштовний додаток «Коляда», у якому можна знайти тексти улюблених різдвяних пісень та прослухати їх виконання. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

«Тут зібрали відомі християнські та давні народні колядки зі Львівщини, Закарпаття, Київщини, Харківщини та Сумщини. До запису колядок долучились Львівська національна академічна чоловіча хорова капела «Дударик», муніципальний хор «Гомін», а також хоровий колектив Львівської дитячої школи мистецтв №5», – йдеться у повідомленні

Читайте також: Чому важливо колядувати під час війни

У додатку доступна функція доповненої реальності та можна приміряти різдвяну маску ангела, пастуха, царя та інших персонажів з українського вертепу. Користувачі можуть записати власне виконання коляди, зберегти відео та поділитися з друзями.

Завантажити додаток можна в App Store та Play Market.

Нагадаємо, у Львові цьогоріч організовують символічні ватри, біля яких можуть колядувати усі охочі.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!