Львівська міська рада розширила склад виконавчого комітету

2505 0
Склад виконавчого комітету міської ради збільшили до 7 осіб. Відповідну ухвалу підтримали 26 травня на засіданні сесії міської ради.
фото: olegpylypenko.livejournal.com

фото: olegpylypenko.livejournal.com

Ухвалу «Про внесення змін до ухвали міської ради від 17.12.2015 №11 «Про виконавчий комітет Львівської міської ради» підтримали сьогодні на засіданні сесії міської ради. Також мер озвучив можливу кандидатуру – це пан Дмитровський, але кандидатура ще має пройти обговорення та затвердження. Відповідну ухвалу підтримало 49 депутатів.

«Ми на початку нашої роботи домовлялись, що кількість членів виконкому буде збільшена. Але це поступовий процес. Враховуючи потребу більше уваги приділяти питанням безпеки і життєдіяльності, ми сьогодні прийняли рішення збільшити склад виконкому до 7 осіб. Я офіційно запропонував кандидатуру пана Дмитровського до включення у виконавчий комітет. Але ця пропозиція повинна пройти акцептування серед депутатського корпусу, комісій і фракцій. Якщо буде підтримка депутатів, ми на наступному пленарному засіданні це питання будемо розглядати», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Наразі до виконавчого комітету Львівської міської ради входять:

Садовий Андрій Іванович – міський голова Львова;   

Дацків Ростислав Михайлович – заступник міського голови з економічних питань та містобудування;

Забарило Анатолій Юрійович – секретар Львівської міської ради;

Литвинюк Марта Василівна – керуючий справами виконкому Львівської міської ради, в.о. заступника міського голови з гуманітарних питань;

Москаленко Андрій Олександрович – заступник міського голови з питань розвитку;

Пушкарьов Віктор Леонідович – перший заступник міського голови, позаштатний радник міського; голови з питань житлово-комунального та інженерного господарства.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!