У Львові ще на двох вулицях відкрили паркувальні майданчики

696 0
Тариф паркувальної сесії діє відповідно до зональності майданчика – 10 грн/год.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Від сьогодні, 29 серпня, у Львові запрацювали ще два паркувальні майданчики – на вул. Дністровській, 4-10 та на вул. Студентській, 2-8. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Обидві парковки розташовані у 3-й зоні паркування. На майданчику на вул. Дніпровській облаштували 17 паркомісць, з них 2 – для осіб з інвалідністю. На вул. Студентській – 22 паркомісця, з них теж 2 – для осіб з інвалідністю. Відповідно до результатів конкурсу, оператором парковок визначено ЛКП «Львівавтодор».

Графік роботи: в будні з 08:00 до 20:00. Тариф паркувальної сесії діє відповідно до зональності майданчика – 10 грн/год. 

Читайте також: У Львові можуть підняти тарифи на паркування. Як зміниться ціна

Оплатити за паркування на цих майданчиках можна:

  • готівкою: найближчі до обох паркувальних майданчиків термінали EasyPay  розташовані на вул. Зеленій, 56,77;

  • безготівково: через веб-сторінки EasyPay, UNIP, відсканувавши камерою телефону QR-код на інфощиті, а також через завантажені застосунки EasyPay, Приват24, UNIP;

  • можна придбати загальний абонемент на паркування (денний, місячний, квартальний чи піврічний), детальніше про абонементи – на сайті: https://parking.lviv.ua/general-subscriptions/.

Нагадаємо, що 25 серпня на вул. Пилипа Орлика, а саме від вул. Гетьмана Мазепи до вул. Віри, Надії, Любові, запрацював новий паркувальний майданчик. Перелік майданчиків для паркування – на Геопорталі Львова.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!