У Львові шукають керівника хоспісу для дітей

2457 0
Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр планує відкрити офіційний мобільний хоспіс для дітей. Для втілення проекту в лікарні відкривають вакансії та виділяють бюджетні кошти.
Фото: vesti-ukr.com

Фото: vesti-ukr.com

На сьогодні львівські лікарі на волонтерських засадах надають паліативну допомогу (полегшення страждань завдяки ранньому виявленню, лікуванню болю, психосоціальній і духовній підтримці – Авт.) важкохворим дітям. Також розпочали роботу з відкриття офіційного мобільного хоспісу для дітей. Про це повідомляють на офіційній сторінці Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру у Facebook.

«Але кожна справа потребує лідера. Це має бути людина, яка стане головним мотором у народженні на Львівщині Хоспісу для дітей. ЗУСДМЦ запрошує до співпраці і допомоги важкохворим дітям у якості керівника Хоспісу для дітей небайдужу людину, яка готова присвятити себе цій важкій праці», – зазначає Андрій Синюта, головний лікар медцентру.

Читайте також: «Не йду до лікаря – саме минеться»: як покращити медицину у Львові

На співбесіду, що відбудеться 1 грудня, кличуть фахівців, які:

- мають досвід роботи з дітьми;

- проявляють лідерські якості й уміння формувати команду;

- розуміють потреби родин із хворими дітьми;

- можуть знайти спільну мову з меценатами, громадськими організаціями, волонтерами;

- спроможні встановити професійні міжнародні контакти.

Нагадаємо, 8-го листопада завершився прийом документів від претендентів на вакантну посаду очільника департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації. Сьогодні, 11 листопада відбудеться конкурс, у якому на посаду головного медика області претендуватимуть семеро осіб.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!