У Львові шукають заступника мера із гуманітарних питань

2293 0
Мер Львова Андрій Садовий шукає заступника із гуманітарних питань. Інформацію про це від опублікував на своїй сторінці у мережі Facebook.
фото: tsn.ua; gromada.lviv.ua; 3222.ua

фото: tsn.ua; gromada.lviv.ua; 3222.ua

Серед основних вимог до кандидатів – вища освіта, вільне володіння англійською мовою, досвід роботи та бачення розвитку міста у цьому напрямку. Заступник із гуманітарних питань відповідає за сферу культури, освіти, медицини та соціального захисту.

Як раніше повідомляло Tvoemisto.tv, на даний час мерія Львова вже декілька місяців працює не у повному складі. Зараз у міського голови немає жодного заступника, відтак, коли мер Андрій Садовий може поїхати у відрядження чи відпустку, місто залишається практично без керівництва.

Нині виконує обов’язки першого заступника мера Віктор Пушкарьов, в. о. заступника міського голови з питань містобудування та інфраструктури є Володимир Шевчук, а в. о. заступника міського голови з гуманітарних питань є Марта Литвинюк.

Опублікувала Олена Марченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!