У Львові співатимуть колискові і збиратимуть гроші на допомогу дітям

581 0
Напередодні дня Святого Миколая співачка Соломія Чубай дасть великий благодійний концерт «Час вірити в дива». Частину виручених коштів передадуть на потреби сімей дітей з аутизмом та особливими потребами, а також з дітьми, які потребують поведінкової корекції у часі війни, якими опікується соціально-інклюзивна ініціатива «Колискові для Олекси».
Умовне фото

Умовне фото

Ментальне здоров’я під час війни є вкрай важливим. Більшість українців нині переживають емоційне виснаження, відчувають неспокій через «тривоги», перебування у бомбосховищах та звуки вибухів. У рамках проєкту «Колискові для Олекси» Соломія Чубай виконує українські колискові, а також пісні на слова відомих поетів, які здійснюють терапевтичний вплив на слухача та допомагають «заспокоїтись і стишитись» у стресових ситуаціях. Серед них «Ой ходить сон», «Колисочка яворова», а також «Котику сіренький» тощо. Найбільш улюблена дітьми – «Людина восьминіжка».

Благодійний концерт Соломії Чубай для дітей та батьків «Час вірити в дива», який відбудеться 3 грудня у Львові — це запрошення до вільної взаємодії через музику і культуру, з метою отримання позитивних, естетичних і пізнавальних досвідів у часі війни.

«Концерти «колискових» для мене стали історією про самоусвідомлення, щоденну роботу над собою та про взаємини передусім із собою та моїм сином. Вони виявилися інтуїтивно правильним вибором у всьому. Проте, цей проєкт не лише про мене і не лише про Олексу. Передусім це про, намагання віднайти ключик до своєї дитини, про побудову довіри в сім’ї та про готовність бути чесною з собою та своєю дитиною. Колискові для Олекси - код від мами і тата на гарне життя дитини. Він про світ людей з усіма його невизаченостями й непорозуміннями. Він про ЛЮБОВ!» — коментує Соломія Чубай.

Програму концерту побудовано таким чином, щоб «присутність» кожного гостя нагадувала яскраву подорож різноманіттям світу Дива і Добра. Під час дійства  відвідувачі неодмінно корисно та весело проведуть час із своєю сім’єю, долучаючись до співів із Соломією Чубай, танців з дитячим колективом «Школи мистецтв вільних і небайдужих» і фантазування у супроводі відеоарту від Іванки Димид. Спільнотворчість на сцені доповнить майстерна музична підтримка гуртів «ROCKOKO» та «JALAPITA».

Партнерська публікація

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!