У Львові сталася ДТП. Один із водіїв травмований

1466 0
Зіткнення двох автівок сталося вчора о 20:30.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

У Львові на вулиці Любінській, 30 липня о 20:30 трапилась ДТП. Внаслідок зіткнення двох автомобілів одного з водіїв госпіталізували. Про це повідомили у поліції Львівської області.

«Зіткнулись автомобілі «Міцубіші Ланцер», яким керував 20-річний львів’янин та «Пежо», за кермом якого перебував житель Львова віком 36 років. Внаслідок зіткнення водій «Пежо» отримав тілесні ушкодження та був доставлений у лікарню»,  – зазначають правоохоронці. 

Читайте також: У Львові унаслідок ДТП травмований мотоцикліст

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Максимальне покарання – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Нагадаємо, що у Львові на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи водій автомобіля наїхав на 10-річну дитину.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!