У Львові стартує сезон кінопоказів на даху

2192 0
Сезон стартує 13 червня.
Фото: Сихів Медіа

Фото: Сихів Медіа

Центр Довженка, що на пр. Червоної Калини, відновлює літні кінопокази та творчі зустрічі на даху. Про це повідомляє пресслужба Львіської міськради.

Усіх охочих запрошують на «Легендарне світове кіно під зорями», хорошу музику та комфортну атмосферу. Сезон стартує 13 червня. Відкриття заходу заплановане на 19.30. 

Читайте також: У Львові знімають кіно про пригоди двох незрячих 

«У Центрі Довженка є хороша лаундж-зона, де не лише можна буде переглянути легендарні фільми на великому екрані, а й відпочити перед показом: зіграти у настільні ігри, послухати музику під відкритим небом чи посмакувати прохолодними напоями. Для затишку глядачам будуть також запропоновані затінені зони під парасольками, пледи, пуфи та м’які вуличні меблі», – каже організатор події Андрій Лоїк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!