У Львові стартує театральний сезон: дві прем’єри вересня

3302 0
Львівські театри повертаються до роботи після літнього відпочинку, аби знову тішити відвідувачів виставами. Пропонуємо ознайомитися із прем’єрами вересня, аби вдало розпочати театральний сезон.
фото: Victoriia Soloviuk (репетиція вистави "Людина в підвішеному стані")

фото: Victoriia Soloviuk (репетиція вистави "Людина в підвішеному стані")

Львівський драматичний театр імені Лесі Українки

Адреса: вул. Городоцька, 36

«Людина в підвішеному стані»

П`єсу «Людина в підвішеному стані» Павло Ар`є – український драматург та режисер – написав у 2011 році. Театр імені Лесі Українкивперше представить її у форматі вистави.

Актори вже активно готуються до прем’єри і анонсують повне заглиблення глядача у внутрішній світ під час вистави: «А ти? Так, ти. Чи не припускаєш ти того, що, можливо, прийшовши сюди, в цю залу, подивитися виставу про неіснуючих акторів і вигаданий театр, ти припустився помилки? Ти — це не ти. І нікуди ти не приходив, ніякої вистави ти не бачив – тебе не існує. Ти фантом, помутніння розуму, тимчасовий біль, що неодмінно мине... Я ще раз підкреслюю — можливо».

Режисер – Ігор Білиць, художниця – Оксана Радкевич, відеоряд – Денис Курилов.

Виставу можна буде переглянути 16, 17, 30 вересня о 19:00 годині. Квитки – у касі театру.

Львівський театр естрадних мініатюр «І люди, і ляльки»

Адреса: вулиця Фредра, 6

«Божественна комедія»

Як розповіли Tvoemisto.tv  у адмінісрації театру, вистава розповідатиме історію стосунків однієї пари: від дня їх знайомства і до старості.  Вистава для дорослих. Автор задуму – Надія Крат. Упродовж години на глядачів очікує чимало пісень та гумору. Режисер вистави – Олексій Кравчук.

Виставу можна буде переглянути 18 вересня о 19:00. Квитки – у касі театру.

Опублікувала Наталія Сердюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!