У Львові стартувала акція на підтримку освітньої програми для молоді з вразливих категорій

548 0
Благодійний фонд «Рідні» спільно з львівськими закладами втілюють благодійну ініціативу «Твори добро з Рі та Ді».

У Львові почалась акція, яка дає можливість усім охочим підтримати програму неформальної освіти «Спільнота» для молоді з вразливих категорій. Серед її учасників  випускники інтернатних закладів, студенти ВНЗ у складних життєвих обставинах та внутрішньо переміщені молоді люди.

Для участі необхідно придбати страву, напій або здійснити покупку у мережі закладів-учасників (усі умови на сайті www.ridni.org.ua).

Зібрані кошти будуть спрямовані на реалізацію програми неформальної освіти для молоді, яка передбачає три напрямки: виховне середовище, особистий розвиток та формування спільноти.

«На жаль, більше половини молодих людей, які випускаються з інтернатних закладів, не мають підтримки з боку рідних, родини та відповідно не мають змоги реалізуватися. Ми, як фонд, розуміємо що на цьому етапі маємо підтримати їх, допомогти їм повірити в себе та свої сили, аби вони уникнули можливих негативних сценаріїв та мали щасливе майбутнє»,  кажуть у Фонді.

Програма неформальної освіти «Спільнота» має на меті підтримати та підготувати молодь до дорослого життя та сформувати спільноту активних, впевнених у собі та успішному майбутньому людей, які прагнуть особистісного розвитку. Вона передбачає низку заходів освітнього, виховного та розвиткового характеру, а також залучення експертів, менторів та фахівців з різних сфер, які допоможуть молоді розкрити власний потенціал та отримати необхідні знання та навички для благополучного самостійного життя.

«Дякуємо усім, хто долучається до акції «Твори добро з Рі та Ді» та допомагає українській молоді», – зазначає керівниця фонду Мар'яна Романяк.

Акція триває до 5 жовтня.

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!