У Львові стартувала благодійна акція «Подаруй сироті книжку»

3199 0
Літературу збирають для підлітків із дитячого будинку «Благодать».
Фото: galinfo.com.ua

Фото: galinfo.com.ua

Львів’ян закликають долучитись до акції «Подаруй сироті книжку», що триватиме до 1 вересня. Про це повідомляють організатори на сторінці події у Фейсбук.

Збірка книжок відбувається для сиріт із дитячого будинку «Благодать» віком від 10 років. Організатори поступово публікуватимуть на сторінці події перелік необхідних книжок. Наразі ідеться про дві книжки Бодо Шефера – «Пес на ім’я Мані» та «Кіра і таємниця бублика», що присвячені фінансовій освіті підлітків, а також книжки Філа Вілкінсона та Аніти Найк із серії «Як я дорослішаю» для хлопчиків і дівчат відповідно.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти жінці, яка потребує пожиттєвої хіміотерапії

За оновленням потреби в тих чи тих книжках можна стежити на сторінці події у Фейсбукю Контактні особи для збірки – Ольга Стець та Олена Копоть Серга.

«Благодать» – приватний дитячий будинок, заснований у Львові в 2007 році. Керує ним Любомир Заболотний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!