У Львові стартувала кампанія проти російського телерадіопродукту

1549 0
У Львові на вул. Городоцькій з’явився банер із написом «ІНТЕР на цвинтар». Таким чином Бойкотний рух Львова закликає львів’ян та гостей міста відреагувати на новорічне шоу на каналі ІНТЕР. Нагадаємо, у новорічну ніч канал ІНТЕР транслював виступи проросійських зірок, що підтримують політику Кремля.

Окрім заклику на рекламній площі, Бойкотний рух, разом із депутатами Львівської обласної ради, ініціюватиме звернення до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

«Я вважаю, що Нацрада мала б забрати у каналу ІНТЕР ліцензію. Під час війни ми маємо діяти жорстко. І цей випадок мав би слугувати прикладом для інших», - координатор Бойкотного руху Олег Радик.

«Львів’яни не можуть безпосередньо впливати на долю каналу ІНТЕР,  але ми зобов’язані висловити свою позицію. Саме тому, 15 січня, коли Нацрада розглядатиме питання про ІНТЕР,  ми плануємо проведення акції. Щоправда, поки не знаю, в якій формі це буде, та чи будемо ми проводити акцію у Львові, чи поїдемо до Києва», - сказав він.

Читайте також: Як львів'янам висловити свою позицію стосовно "Інтера"

До заходів проти російського телерадіопродукту має долучитися кожен, вважає він. Це може бути не лише бойкот, але і участь у акціях, а також варто «присоромити» своїх друзів, родичів та сусідів, що є менш свідомими і продовжують  дивитися та слухати російське.

Щодо плакату, який розмістила організація, то власник надав рекламну площу для нього безкоштовно, натомість, члени та прихильники руху зібрали кошти на друк цього банера.

«Якщо хтось із власників рекламних площ готовий надати нам місце для реклами, ми надрукуємо більше плакатів»,- додав Олег Радик. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!