У Львові стартувало голосування за проєкти Громадського бюджету

1235 0
Цього року на проєкти, які переможуть, місто передбачило 75 млн гривень.
Photo by Danielle MacInnes on Unsplash

Photo by Danielle MacInnes on Unsplash

У Львові стартувало голосування за проєкти Громадського бюджету міста. Цього року на проєкти, які переможуть, місто передбачило 75 млн гривень. Як повідомив керівник департаменту міської агломерації Львівської міськради Юрій Лукашевський, проголосувати можна буде лише в он-лайн форматі.

Львів'ян закликають голосувати за допомогою Bank ID на сайті з використанням електронного цифрового підпису або за допомогою терміналів ПриватБанку. Через ЦНАП за попереднім записом зможуть проголосувати лише ті категорії громадян, які мають право голосу згідно з положенням, але не прописані на території Львівської громади. Наприклад, володіють нерухомістю чи працюють у Львівській громаді.

Читайте також: Як перемогти в конкурсі проєктів на громадський бюджет Львова. Важливі деталі

«Червона» зона карантину також накладає свої обмеження на спосіб голосування за проєкти Громадський бюджет Львова, яке стартує з 1 листопада. Відповідно до рішення комісії з надзвичайних ситуацій, цьогоріч голосування за проєкти відбудеться виключно он-лайн», – йдеться в його повідомленні на Фейсбуку.

Додамо, минулого року он-лайн проголосувало 90% мешканців і лише близько 10% – скористались послугами ЦНАП. Так, у міськраді сподіваються, що це обмеження не суттєво вплине на проведення конкурсу.

Читайте також: Замість хащів ботанічний сад. Як львів'янин перетворив сквер на квітучий сад

Нагадаємо, що щодавати та голосувати, як і минулого року, за проекти Громадського бюджету Львова можуть не лише львів'яни, а й мешканці сусідніх міст та сіл, що увійшли до складу Львівської ОТГ. Як перемогти в конкурсі проєктів на громадський бюджет –Львова читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!